2012. március 31., szombat

Ellenfényben,szélviharban

-csúcs ez a naplemente!

-Vajon les vki fürdés közben?

subi dubi dúú

-Mi lehet az odalenn?
Ma kipróbáltam a lest ellenfényben is.Bár még a szükséges tükrök nincsenek felszerelve és a felhők is erősen mozgolódtak azért tettem egy próbát. A szélviharnak köszönhetően alig lehetett madarat látni,de egy-kettő azért segirségemre sietett és pózolt párat. :)

2012. március 25., vasárnap

Hajnali kaland

Ki van odabenn?

Remekmű ez a bejárat!Ki csinálhatta?




Ha kihúzom magam,talán nem leszek reumás öregkoromra!

Mit találtam?!
 Ma kalandosra sikeredett a hajnali fotózás,ugyanis tegnap bedöglött az autó.Pedig a V8 örök,most mégsem akar elindulni! Kénytelen voltam gyalog nekivágni a kőkemény 4km-es távnak! :) Nevetségesnek mondható,de ennyi cuccal reggel 4kor nem volt annyira vicces! Siettem, hogy még sötétben kiérjek,de az óraállítás ténye is csak akkor jutott eszembe,mikor már egy órája ültem a sötétbe,hogy mikor világosodik már! :D Hullafáradtan értem haza 11-kor,de szerencsére lett pár értékelhető kép,tehát bőven megérte kuksolni a természet lágy ölén. :) Ezúttal kicsit közelebb merészkedtek a seregélyek is,de jó képet még mindig nem sikerült lőni róluk! Itt egy kis ízelítő:

2012. március 22., csütörtök

Parus major,Cyanistes caeruleus

Ki csengetett?

Összecsukva,mint a kempingbicikli

Rendszeres látogatók,mindenhol ott kiváncsiskodnak! :)

2012. március 18., vasárnap

Coccothraustes Coccothraustes



Mai fotozásom eredménye! Már régóta szerettem volna egy Meggyvágót ( Coccothraustes coccothraustes) lencsevégre kapni. Ma végre eljött az idő! Ráadásul ketten is voltak! Alig egy hete van kinn az itató és már most 7 fajt figyeltem meg. Remek kezdés! :)

2012. március 17., szombat

Emberiza citrinella

Blogom létrehozásának célja többek közt a képeim megosztása. Épp most lett kész egy madárlesem itt Győrben,és ez a citromsármány volt az első látogatója! Legyen hát övé az első bejegyzés!