2015. január 26., hétfő

Hó, napsütés és fenyőfák

Legkedvencebb létállapotom három összetevője a hó, napfény és fenyőfa. Ha ezen együttálás létrejön, úgy érzem hazaérkeztem, nincs ennél jobb hely a földön.
Nagyon rég volt már hogy lehetőségem adódott egy kis fotózáshoz, de ezt a havazást most nem volt szabad kihagyni, hisz alig esik az elmúlt pár évben.
Hogy melyik lesbe menjek, nem volt kérdés, hisz igazi Királykás fotóm még mindig nincs, meg ugye legszebb ilyenkor a fenyves.
Nem volt szerencsém, mert 40 centis havon kellett rallyznom reggel a 10km husszú szerpentinen nyári gumikkal. De Jeep az Jeep, nem hagyott cserben! :) A fűtés a lesben viszont igen, eldugult a csöve, mert már rég használtam, úgyhogy kb 3 órát azt bütyköltem különböző MacGyver-es módszerekkel. Na nem a meleg miatt, hanem az ablakon lévő pára miatt volt ez fontos. 10-11 óra körül már fotóztam is! :D 
Többet vártam a hótól, úgy gondoltam most végre tumultus lesz a lesnél, de sajnos nem igy lett. Sőt királykák is eltüntek! Szajkók, Cinegék és Fakopik jöttek csak a kihelyezett vegyes élelmiszerre. :)
De sebaj, mert a táj és a fények nagyon szépek voltak, és nekem mindig fontosabb hogy szép esztétikus képekre törekedjek, mint a fajfotók gyüjtögetése.